HMS/KS

Hjemmeside01 MediumÅge Haverstad AS er et fleksibelt og kvalitetsbevisst entreprenørselskap. Vi ønsker å fremstå som en profesjonell og pålitelig aktør i markedet, gjennom kvalitetssikret arbeid og gode kundeforhold. En sentral del av dette er et sterkt fokus på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet. HMS er en viktig del av vår totale kvalitet. Vi har kontinuerlig fokus på systemforbedringer og styrer kvalitetsarbeidet gjennom egne kvalitetsplaner i alle søknadspliktige tiltak. Når kvalitet er fastlagt i en styrende plan, kvalitetssikres den gjennom bruk av f.eks. sjekklister, foto e.l. Alle medarbeidere jobber etter gjeldene forskrifter, og vi har tett oppfølging av pågående oppdrag. Vårt styringssystem er godt utarbeidet og går gjennom alle ledd i verdikjeden. Dette inkluderer oppdatert kompetanse og maskinpark, i tillegg til god prosjektstyring og koordinering for alle oppdrag. Vi styrer alle våre underentreprenører og leveranser gjennom styringssystemet. Det legges i tillegg til rette for en trivelig og inkluderende arbeidsplass, samt personlig utvikling for den enkelte medarbeider. Vi har integrert vår KHMS håndbok i vår dagbok, slik at vi kan forbedre oss og nå våre mål i forhold til disse rutinene. Dette bidrar til at fokuset på HMS og KS opprettholdes aktivt i vår daglige drift. Gjennom fornøyde kunder som benytter oss igjen har vi bevist at vi leverer prosjekter av høy kvalitet – til avtalt tid og innenfor gitte kostnadsrammer. I denne ligger blant annet rutiner for:

Ansvarsrett logo rgb storANSVARLIG SØKER (SØK), ANSVARLIG PROSJEKTERENDE (PRO), ANSVARLIG UTFØRENDE (UTF) DOKUMENTSTYRING - KVALITETSPLANLEGGING

HMS/KS-leder, Ane Renathe Solli.
Verneombud er Steinar Monsen og Stian Bjerke.

Åge Haverstad AS
Vinstragata 82
2640 Vinstra

Tel: +47 61 29 88 90
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org. nr. 989 063 030

Ledige stillinger