Veibygging og masseforflytting

moxy og graver LargeVed å kombinere menneskelige og tekniske resurser legger vi grunnlag for en virksomhet med stor kapasitet.

En moderne maskinpark og tilhørende utstyr gjør at vi kan løse de fleste utfordringer på en sikker og effektiv måte. Som hovedentreprenør i større prosjekter har vi lang erfareing med ledelse og samordning av ulike underentreprenører. Effektive arbeidsrutiner, god internkontroll og en tett dialog med byggherre er dermed vår garanti for et velykket oppdrag.

Maskinstyring

veg3 LargeFor prosjekter med høy effektivitet og minimal stikking.

Våre gravemaskiner er utstyrt med topp moderne GPS-maskin-styringssystem. Med dette systemet får føreren all informasjon rett inn i førerhytten. Føreren får grafisk opp terreng og veikropp på skjerm. Maskinen er koblet opp mot internett slik at de mottar stikkingsdata og leverer fra seg innmålinger uten at stikningsingeniøren fysisk trenger å være tilstede. Dette gjør at vi kan jobbe effektivt og levere gode resultat.

Sprengningsarbeid og boring

spregning1 MediumEnten det gjelder vegskjæring, steinbrudd, grøfter eller byggegruber, kan vi ta oss av spregningsarbeidet.

Vi disponerer rasjonelt og effektivt utstyr som gjør oss i stand til å utføre nesten alle typer oppdrag innen spregning.

Oppmåling og prosjektering

Åge Haverstad Maskinentreprenør AS har avansert oppmålingsutstyr som gjør oss i stand til å utføre alle typer oppmåling og beregningsarbeider både til det offentelige og private markedet.

Ved at vi tar hånd om denne delen av grunnarbeidet, er kunden sikret en effektiv og økonomisk prosess hele veien. I tilegg har vi kompetanse til å ta ansvar for et anlegg fra planleggingsstadiet til ferdigstillese. Vi benytter programvarene Autocad og Novapoint til prosjektering og dokumentasjon.

Vi utfører:

  • Beregning, plassering og kontroll av nybyggkart
  • Eiendomsmålinger
  • Søknad om ansvarsrett
  • Digitale terrengmodeller
  • GPS- målinger
  • Veistikking/kontroll
  • Bygg og anleggsmålinger
  • Setningsmålinger
  • Grunnarealsmålinger
  • Ledningskartlegging

Kran og Transport

krantransport1 MediumVi har nytt og moderne utstyr for en effektiv gjennomføring av transport og løfteoppdfrag.

Med kranbil, dumperbil og trekkvogn med dumperkasse og maskintralle er vi rustet til å utføre de fleste typer transportoppgaver vi blir forespurt.

Åge Haverstad AS
Vinstragata 82
2640 Vinstra

Tel: +47 61 29 88 90
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org. nr. 989 063 030

Ledige stillinger